Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 5, 2013

iftar at Nandos @ sri gombak

hi dolls

dari mula puasa budak tecik dah ckp kalo dia dapat gaji nanti dia nak belanja me buka puasa luar... sebab selalunya kitaorg masak... so masa dia masuk gaji ari tu dia teringin nak try nandos yang baru bukak kat umah kitaorg..... so dia dah book tempat semua. 


bile kitaorg datang kul 7 tu, blh plak kat table kitaorg tu ada bangsa lain tengah makan sorang... tak kisah la kow tengah makan... pastu dia makan sambil ckp telefon..terhegeh-hegeh.. helow aku ni puasa kowt...reti tak hormat kitaorg yg nak berbuka nie.... bile budak tecik ckp dengan kakitangan nandos... diaorg jawab diaorg dah ckp kat bangsa tu nak makan sini boleh tp kul 7 kena stop sebab dah ada org reserve table.... dia buat bodoh ek... 

budak tecik dah naik angin dah... last2 management bagi tumpang meja satu couple yg betul2 sebelah our table.... budak kecik pandang dia mcm nak makan dah.... lagi 5 minit sebelum buka baru dia bangun n bayar....

sebab tu kitaorg punye makanan sampai lambat skit..... tapi tak pe rezeki menunggu semua side dish double and FOC.... muahahaha tapi lagi syok kalo ayam pun double... wah dah bagi betis nak peha plak.. huh!

budak tecik mcm biase setengah ayam dia punye sorang.. me tak abis la kan... of course tapau together with side dish... 

hehehehe ok la bye


No comments: