Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 21, 2013

LANGKAWI PART 2

hey dolls

\
setelah selesai berjalan2 di tempat cable car tu, kat bawah tu ada tempat rabbit, tempat jual souvenier, so korang boleh la nak snappy kat situ. 


after that kitaorg decide nak pegi telaga tujuh tapi sebab kena menapak, jadi mmg tak la nak berjalan ke atas sana.. setakat lalu and ambik gambar je lah...dari luar....untuk pengetahuan korang, tempat dia memang dekat2 so takde masalah pun.... 

so kita decide nak turun bawah nak snappy dekat tempat yatch tu before pegi tengok beras terbakar....banyak giler yatch dia... seronok je tengok.... time tu dah start ujan rintik2 dah..... so kitaorg teruskan perjalan kat beras terbakar...

memang nice tapi sayang mcm tertutup tak macam arwah nenek pegi dulu yang dia blh pegang and cari sendiri beras terbakar tu... lepas tu ape lagi shopping la since kat situ ada jual macm2... 

balik tu kitaorg singgah pekan kuah, tengok coklat....

ok la bye


















No comments: