Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 20, 2013

kota kinabalu - part 5


Hey dolls


second last day kitaorg decide nak g kundasang lagi sebab nak g ladang teh... miahahaha esk nak balik dah flight pagi.. so bangun awal terus pegi tapi before that singgah dekat kinabalu park... tempat pendaki2 mulakan perjalanan diaorg... lepas tu kitaorg g ladang teh.. jauh jugak la perjalanan dia... nasib baik sejuk cuma jalan dia tak berapa nak elok lagi.....

kitaorg ada singgah dekat tempat canopy walk, cant remember the place name... mak aih letih ok naik ats tu ..... dah naik kena lalu jambatan tu lagi......haish...... nasib la aku ni tak gayat... tapi dak tecik gayat tapi pura2 macho... tengok la gambar.. kiri kanan pegang tali tu.... hahahahhaha

kitaorg ada jugak singgah jambatan tamparuli... tapi tak jalan sampai abis sebab jauh ye.... tak daya la..... memang seriau tengok dari atas tu...

then baru pegi sabah tea... takde ape2 pun kat sni.. cameron lagi best... hahahahaha.. kitaorg pun setakat shopping skit2 and lepak minum tea.....

then pegi tengok ikan kelah yg besar yang ala2 fish massage.... mmg geli la... budak tecik cakap dia siap gigit bulu kaki dia.... hahahhaa lawak giler... budak kecik suke la... i memang dah geli awal2 siap terjerit... kalo nak mandi pun blh jugak kat sini... hahahhaha






















No comments: