Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 3, 2013

The day


hi dolls

as mention before, I am getting married with budak tecik.  we are planning to get married but not this early ( giler umur 28 masih ckp awal lagi nak kawin).. then mama ada bagi tu Masjid Gombak ada buat pernikahan beramai2. kalo join dapat jimat duit sebab semua masjid tanggung except for hantaran n baju semua la.... itu sendirian berhad.


so ada dua dates, one is in November and the other one is in Dec. so we decide to go with Dec because of the date 121212.... nice right :) so mula la all the last minute preparation, i think 2-3 months we need to do everything. lucky we already did kursus kawin.... tapi the next step pun bukannya senang, kena isi borang ini la itu la... sebab kawin different states kan....

ku ingatkan nak kawin nie senang, rupe2 nya nan hado...tapi alhamdullilah semuanya selamat :) thanks to mama and baba yang banyak bersusah payah jadi tulang belakang untuk majlis nie.....

so malas nak cite lebih2, korang enjoy la the pictures... kalo nak lagi banyak kat dalam fb... hehehhehe 












No comments: