Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 3, 2013

MY BIRTHDAY CELEBRATION 2012


Hi dolls

another back dated entry. nampak sgt tahap malas dia tu mcm ne.... this is my last birthday celebration as a single ladies.  actually takde pun planning nak celebrate sebab tengah savingkan nak kahwin.... hehehhe

ingatkan kawin ni senang la rupe2nya payah ok... surat nie la surat tu la. kena g buat hiv test la ape la.... aduhai..... tu belum masuk bab belanjawan lagi..... kalo masuk mmg nangis kejap....


ok masa hari tu mcm biase stay kat office buat keje semua, tengah khusyuk buat keje, tetibe ada rasa org berdiri kat sebelah meja. ingat kan despatch  mane la yang nak anta barang nie.... sekali bile toleh je, tengok my budak tecik tengah pegang bunga white roses sengih2...


hahahaha terkejut kejap, nak menjerit tak blh, terus speechless kat situ... hahhahahahha first time dia buat suprise mcmnie... selalu nya mamat nie hopeless romantic.....  ngeh ngeh terus dia bawak g lunch dekat klcc @ the apartment.....

makasih ye b :) i love the suprise..... tahun nie bagi suprise lain plak ye.

loves  u






No comments: