Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 13, 2012

ramaadhan on 30 july

hey dolls

time bulan puasa nie macam2 yg mengidam... hari tu mengidam nak makan meatballs kat ikea..... miahahaha masa nie 31 July..... so balik keje terus shoot pegi ikea... masa sampai dekat food court tu mmg dah penuh la... tapi still blh cari meja lagi....

so i mmg nak duduk dekat seat yg ada lampu tu.. kalo korang perasan dia dekat tepi dinding tu.. kebetulan ada family non muslim tgh makan situ.  so kitaorg approach dia then ckp nak duduk situ...

dalam setengah jam jugak la menunggu..... lepas tu lepak kat seat tu sambil snappy jap.... dah nak pukul 7 baru budak tecik pegi beli makanan... siap ada jual nasi ayam lagi.... miahahaha tapi not bad.. sedap jugak..

diaorg ada jugak buat buffet dlm 40 sorang..... ok la now nak kemas2 bilik then siap2 g cari makanan




No comments: