Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 26, 2011

Port Dickson Buggy & ATV part II

hey dolls


so after menunggu dia bagi kitaorg naik buggy dulu.. hehehehe mula2 me naik dgn budak tecik. sorang satu lap... budak tecik mula2 bawak... hahahaha... lepas dia bawak my turn plak...


lepas tu ina plak naik dengan zura.. hahaha ina bawak mcm orang gile.. dia tak kenal ape erti brek.... hahahah ngoks betul.. boleh dengar la zura terjerit ala2 naik roller coaster.... hahaha siap pusing 3 round.. terlebih sudah... sampai rosak buggy tu ina buat.. tapi yang best bile buggy dia rosak, bile kena tolak kasut zura tercabut tapak dia... hahahaha lawak giler.. padahal dia passenger je.... tapi disebabkan dia kak long kawasan kitaorg pun tak berani nak gelak lebih2


pastu turn sara plak... bile sara bawak, dia bawak sangat relak...... hehehe me and sara sama kitaorg bawak buggy kena kedepan skit maklum la kurang ketinggian so tak sampai nak tekan minyak....hahahhaha


ok next kitaorg naik atv plak.. sambung esk ok :)








No comments: