Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 25, 2011

port dickson buggy & ATV part I


hey dolls


uolls ingat tak entry ini ? hahaha yes finally setelah beberapa bulan kitaorg book ATV nie dapat juga g main.. maklum la masing2 bz dengan komitment. so kitaorg mmg dah decide 18th June 2011 kena clear kan calendar utk aktiviti nie


tapi tu kesian kat budak tecik sebab dia keje ari jumaat tu kul 8 malam sampai 8 pagi ari sabtu.. so pagi sabtu tu mmg dah standby kat umah dia... dia balik mandi then terus zass ke port dickson.. ingatkan nak bagi dia tdo me yg drive.. sekali tu dia taknak.. dia nak drive... last2 me yang tdo... hahaha boleh?


masa kitaorg sampai ada team lain tengah main , so kitaorg duduk la bergossip2 dahulu ape yang patut.. hahaha lama kowt nak tunggu .. tapi tak pe .. sanggup ok... ok untuk yang nie kitaorg kena bayar RM 65  sorang ... blh main 
8 laps of Go-kart (400m per lap)
2 laps of ATV (800m per lap) 
1 lap of Double Sitter Buggy (800m per lap)
1 lap of Krazy Kart (800m per map) 
1 lap of Scrambler (800m per lap)

untuk keterangan lanjut korang boleh g website dia http://pdbuggytrek.blogspot.com/





No comments: