Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 6, 2011

1/2 chicken

 hey dolls


lepas dah settle hal digi tu, kitaorg masing2 dah kelaparan, so g makan kenny rogers.. baru lepas makan nandos, nie dah tecik ajak lagi makan ayam.. huhuhu


so yang mula2 sampai muffin la kan... so dak tecik tengok aku dah pegang camera, dia susun elok jadi mcm kat atas tu... hahahah siap dia alih kan sudu garfu letak sebelah pinggan muffin tu


so bile dia nak ambik gambar set dia, dia suruh me alihkan pinggan me.. hahaha poyo giler.. dah la makan 1/2 ayam.. tamak mamat nie.. perut kecik tapi nafsu makan tu... mengalahkan org berbadan besar...


yang comel je ayam dia tu sy punye la..... budak tecik yg tolong snapkan set saya... hahahahaha.. 


then abis makan terus gerak balik... btw kenny rogers kat times square lembaps giler.. service teruk..




No comments: