Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 24, 2011

PIRATES OF THE CARIBBEAN : THE STRANGER TIDES

hey dolls


si budak tecik nie tak sabar nak tengok pirates of the Caribbean: the stranger tides, so hari jumaat tu me dah booking ticket online kat GSC CapSquare. lagi pun budak tecik tu suke sgt pop corn kat Capsquare.. nasib booking online ok, sebab full house kowt.. kitaorg tengok pukul 1130 malam.


cite nie of course bergantung pada hero dia, johnny depp.... mmg lawak giler, dia punye muke rileks je bile buat lawak bodoh dia tu.. plus he is full of tricks.  ada je akal dia nak kena kan org.. hahahaha mmg dia tunggak utama cite nie la....


then heroin dia kali nie penelope cruz, pergh.. sexy giler muke dia, cara dia bercakap, bibir dia tu, tapi gufrl suke mata dia mcam menusuk jiwa... hehehehheeheh lawakan... tapi bukan dia sorang je awek dlm cite nie, ramai...


kali nie diaorg ada mermaids, nama pun mermaid of course la lawa, tapi dalam ramai2 mermaid dia nie mmg super lawa, plus dia dgn guy nie sgt sweet.. awwww...... suke sgt padahal diaorg tak banyak diaolog pun...


ok ape lagi sape yang tak g tgk lagi sile la pegi tgk.. mmg best la n kelakar..











No comments: