Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 22, 2011

Happy mother day

Hey dolls


ok dis year kitaorg celebrate mother's day kat desa park city. gurl bawak budak tecik sekali senang skit.. hehehehhehehe so masa mula2 sampai,  busu dah sampai dah sebab kitaorg lambat skit sebab ujan kat gombak.....


so masa mula2 sampai busu tengah bagi ikan makan, besar dan banyak ikan2 kat situ siap ada totis lagi.. besar sgt.. ikan keli pun ada ok.. hahahhahah so kitaorg excited la  nak bagi ikan makan.. hehehhe


korang tengok ramai kan? sebab family gurl, family busu dengan family arwah mak jang, family lain2 ada hal skit...


then kitaorg makan steamboat. sebab busu dah janji kat mama nak makan sni. sebab kan ramai duduk 2 table.. and semua busu yang order, kitaorg makan je... so di sebabkan gurl tetibe dah malas nak taip.. korang tengok je la gambar ok...
























No comments: