Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 26, 2011

nur kasih the movie

Hey dolls


hari ahad ari tu bawak mama dengan dayana tengok movie nurkasih sebab dengar sold out... nasib dah beli sehari awal, so takde la mengelabah sgt kan? ambik 2 couple seat, mama and dayana, gurl and dak tecik...


personally cite nie punye cinematography mmg lawa.. ( betul ke ape aku ckp nie) tapi cite nie tak de banyak isi, maksudnya kita dah boleh agak la, and sometime it turn out to be boring... so kalo nak tengok kena fokus...


of course semua nak percintaan seperti adam dan nur aminah....sweet sgt masa gurl tengok ada 2 part gurl menagis. meleleh je air mata, konon nak cover line dari dak tecik sekali dia toleh,  hurm terus dia ambik sapu tangan and dia lapkan..huhuhuhuhuhu


watak mia and ada pelakon kanak2 lelaki nie sgt best..... berkesan dan bersahaja... so korang g la tengok.... hehehehe


* Pic courtesy of google





No comments: