Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 27, 2011

aroma ikan bakar

hey dolls


lepas tengok nur kasih tu, abg long dak tecik call, ajak makan ikan bakar, me ape lagi .. laju je bab2 makan nie... so abg long dia bawak kitaorg makan kat jeram, kat kuala selangor kat ARoma ikan bakar...




perghhh mmg terbaek tapi situ semua mmg bakar je tak de masak2 ek, makan pun nasi putih n sup, murah pun murah.. tapi tu la jauh skit.. hahahha tapi berbaloi2 ok...


kitaorg order sotong bakar 4 ekor, kerang bakar, ketam bakar 3 ekor, ikan pari (tak pasti) sebab dak tecik and abg long yg ambik then ada lagi satu ikan..... nasi putih 3 and sup... semua sekali RM55.00 murah kan? heheheheh






No comments: