Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 6, 2011

mr.tepanyaki

hey dolls


kami pegi makan kat teppanyaki kat pavi... sedap giler kowt.. dah lama tak makan kat sni... last bulan berapa pun tak ingat.... mula2 plan nak g tgk fast n furious tapi tau je la awal2 nie ramai plak org..nak tgk cite seru tak de plak kat situ.. cuz i heard review seru tu pun best gak....  jadi disebabkan tak de aktiviti kami makan je then terus gerak umah zura.. sebabnya nak ambik muffin..... 


No comments: