Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 5, 2011

derrick & team

hey dolls

 

yeay me suke sgt suar baru me nie.. cute kan? walaupun me nampak pendek.. kui kui kui.. tapi tu mmg dah tertulis, nak buat mcmne.. terima je la dgn hati yg redha....


kan hari tu tak sempat potong rambut, so teman la dia g potong rambut kat ampang, derrick n team... hahahha terus kuar telinga nabil... hahahahhaha tu la suke sgt ejek nabil sape suruh????  comel kan dia potong rambut.. sorry tak tau asal tak blh nak terbalik kan gambar.. padahal dah rotate



so sementara dia potong rambut, me pun wat la treatment kat rambut....sebab rambut me kering la.. tak suke.... so much better kan



then dah comel2 nie kitaorg g pavi, ingat nak lepak tgk wayang tapi semua full so tak jadi.. g makan kat pavi je..... btw lawa tak baju dak tecik tu..me pilihkan n beli kan...





No comments: