Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 14, 2011

cherating part 4

hey dolls


after dah mandi laut petang tu, kitaorg siap2 g makan malam plak...  masa nie tak snappy pun sebab dah kelaparan.. kui kui kui


the next day its time to go home, tapi sebelum tu adik dak tecik ajak teman dia mandi laut, so g la teman, masa adik dia mandi me tulis la tulisan nie..
 then g tgk kat hotel sebelah diaorg buat pertandingan.. lawa kowt... cube korang tgk. 








No comments: