Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 13, 2011

cherating part 3

hey dolls



after dah mandi semua, balik bilik then ada yg tdo, macam me, baru nak tdo, budak tecik dah dtg kat bilik dgn abg lang dia, so kitaorg lepak kat beranda sebab dalam bilik ada baby tdo..... kira petang tu mmg aktiviti bebas la.... dlm kul 5 mak dak tecik ajak g mandi laut, so teman la mak mandi ... heheheh

so masa me melepak dgn dia kat beranda, abg lang dia ada sekali tgh betulkan joran.... so kitaorg duk main camera la.. so nie peringatan la jgn termuntah plak tgk gmbar kitaorg penuh kat sni... leceh betul la kalo tak blh nak auto rotate nie!








No comments: