Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 13, 2011

RIO

hey dolls

lepas dah dinner dgn bdk tecik, kitaorg  nak g tgk wayang, aku beria nak tgk cite "cun" sebab byk review ckp best la ape la, sekali tu dak tecik tak mao tgk... then kitaorg nak g tgk wayang kat tmpat yg kitaorg tak pernah tgk.. pkir punye pkir , then pegi la capsquare...

hurm aku tau pun ada wayang dari ms.miller sebab dia rajin tgk wayang kat sni. opis dia area sni je..... so pegi la... mmg tak ramai org pun and movie dia agak limited, sekali dak tecik ajak tgk cite RIO.. huhuhuhu layankan je ar.. sebab muvie cun takde. kalo ada aku dah fight balik dah..


nak compare cite RIO dengan Rango, best lagi la rango.. kelakar giler, tapi dis movie pun not bad jugak, lagu2 dia best. hehehehe so ape lagi? eh jap aku dah review belum movie rango? hurm lupe nak cite. budak tecik ckp pop corn kat capsquare sedap giler... hahahahha korang tau tak dia sorang je abis kan popcorn tu.. hurm hahahahha 




No comments: