Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 28, 2011

konsert af9

hey dolls


kesian bdk2 af9 kali nie.. teruk kena bantai dgn komen2 kak ogy tapi tak pe padan muke sekor2.. dah persembahan mcm hampas masing... 

kali nie kan ada ops gugur, so dua student digugurkan and 2 student baru diserap masuk. and miza tersingkir. aku mlas sgt nak review diaorg punye performance cuz tak berbaloi masa aku. korang tgk je la gambar kat atas tu.  tapi yang best sebab hazama dah masuk.. hehehe dia sgt best dari af4... and bile aida di kuarkan adik dia fina di serap masuk.




No comments: