Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 22, 2010

bukit gambang waterpark part 1

hey dolls


nak story pasal gambang waterpark nie... sorry baru nak update plak.... kebzness melanda diri.. gambang nie kalo sesape tak tau dia kat kuantan.. so kitaorg ari tu berkampung kat kuantan untuk 3 hari 2 mlm... nasib dak tecik ada.. hahahahhaha


ok hari jumaat smpai pun dah lewat malam; so bile check in terus tido... tak pkir panjang dah.... hari sabtu bangun dah tengahari terus pecut ke gambang... tengok ar masing2 excited nak mandi nie..... hehehhehehe masuk untuk adult RM21.90 semua pakai jam, so kalo kow nak beli makan ke, pelampung ke, locker ke, ape ke kat dlm tu kena pakai jam... dlm jam tu ada duit yg korang topup.... owh lupe nak bgtau, diaorg siap sportcheck beg kow... mcm zaman sekolah plak aku rasa.. no outside food allowed..


smpai kitaorg sewa satu pelampung je. saving.. hehehhe sharing is caring... hahahahah.... so kita mulakan dgn bermain di air longkang. ala yg mcm pusing2 satu bulatan tu.. siap lalu dlm gua bagai... 




main seround pastu cabut g main slide plak.. tapi harap maklum gmbar kat slide takde... hehehhehe bz menjerit.... yg ada pun gambar kitaorg naik slide ramai2 nie... hahahahahaha


then melepak la kat coco beach... nie macam kat sunway punye tu.. ada wave bagai... best giler bile ombak dtg... hahahaha aku kira selamat sebab duk ats pelampung. hhehehehhehee then ape lagi time to ca alip boat... hahahaha


overall gambang nie ok gak la.. cume tak leh lawan sunway lagoon... and terlalu ramai org kat toilet n agak kotor toilet dia.. yg lain ok je... and kurang games ...






ok next is ikan bakar! yummy






No comments: