Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 21, 2010

#23111-462 Bandung part4

hey dolls


my last entry  about bandung... sendiri mau muntah tgk entry bandung... mane tak nya... i every year pegi bandung.. baru ingat tahun nie nak bersara.. tetibe bdk2 nie ajak g tahun depan... aiyak.. like m said la i dah blh apply pr kat sane... hahahahha


so last day went to tangkuban perahu.. y last day? sebab saya nak beli strawberi dia.. super manis..... kalo beli awal2 t busuk tak sempat bawak balik malaysia.. :P masuk kat gunung nie kena bayar 50 ribu rupiah.... dalam 17++ duit kita....


nothing much kat sini.. dia sejuk mcm kat genting... korang just tgk gunung berapi... kalo rajin n ada duit extra korang blh jalan ke bawah kawah tu...  kalo tak pun korang snappy2 jelah kat sini.. mcam kitaorg buat..... 






buang segala masalah kat sini.. nanti balik kl dah kosong.....cari ketenangan kat sini walaupun bau belerang yg kuat sekali.. mcm saya.. segala peristiwa pahit dgn dia dah tertinggal kat sane... so balik sini dah kosong dan lega...bile tgk post n comment2 dia mcm terpikir.. sape mamat nie? eee yuks!hahahaha keji giler


selepas tu kitaorg g balik pasar baru n  fo .. beli last barang before balik pg tu.... flight ke kl kul 6 pg .. sobalik awal packing2 ape yg patut  and  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


sekian jelah cite bandung..... owh ye nie adalah hasil tangkapan saya sepanjang di bandung










No comments: