Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 16, 2009

#23111-289 The Twilight Saga Eclipse




hey dolls...

wah awal giler dah keluar poster eclipse... miahahaha.. suke2..tapi macam tak best pun ada cuz semakin dekat dengan ending cerita twilight nie.  eclipse is my favorite book among the four book..... cuz masa nie la konflik semua terjadi and baru nampak cinta 3 segi.... hahaha.. 

mula2 dulu aku team edward... masa first movie la.. sampai i read the book then i fall in loves with jacob.... tak tau kenape.... maybe i dont believe in first love kowt.. cuz for me la i rather have my bestfriend as my boyfriend than believe in the first love...hahahha perasan

i ada bad experience with my first love.... i mcm bella dlam cerita new moon.. masa edward tinggalkan dia tu... hah kow tak tido duk je dlm bilik, tak kuar umah langsung, lepas  3 bulan baru kuar umah, tapi bile start kuar dgn guy lain mula la terbayang2 muke ex, terdengar suare ex, miahahaha sebijik kes bella............... tapi sumpah benda nie betul

ok ape2 pun tak sabar nak tgk eclipse...




No comments: