Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 28, 2009

#23111-290 up!

hey dolls..


gosh rasa dah lama sgt tak menulis kat blog nie; :) sorry yek kebizian melanda diri nie.... hehehe bizi cuz ada psycho kat opis nie.... eee ape nak jadi la dengan lelaki zaman skrg.. dah berkahwin mengaku duda; dah ada awek mengaku single... tak paham2 ... enouff of me membebel cuz i cant stop if u want to talk pasal lelaki nie.. ;p


wah a few days before new year... so ape azam korang? azam 2009 dah tercapai belum? for me, ermmmm half of them dah tercapai and lagi half akan di c/f ke tahun depan di samping azam baru.....


actually tak sabar nak celebrate new year nie; ada something i really wnted to do so bad... miahahaha.... ok la tu je ok updates for now..


p/s: i done something with my hair yesterday... hahhaha.. ;p



No comments: