Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, November 15, 2009

#23111-278 WTf

kalo korang baca status aku kat fb, memang korang tau la aku tgh bengang dgn someone...
mcm @#%&%^*%^&.... malas kau nak mencarut kat sini... bertambah2 dosa aku...

 si katak nie dia pegi mengumpat one of our friend, "Cat" depan aku, babe dgn dee.... then of course kitaorg bgtau CAt ..... nama pun kawan... cube korang org duk kutuk2 kawan korang.. adakah korang diam je.... aku bukan jenis org mcm tu la.... tak tau la i hope kwn yg aku bg tau dia nie pun bukan jenis macam tu... bukan niat nak keruhkan keadaan tapi nak bg tau perkara sebenar... and terpulang kat dia mcmne dia nak handle benda nie... because yg kutuk dia nie pun best fren BF dia.....

tapi aku dah agak dah.... cuz benda nie dah pernah jadi dulu; depan aku kutuk dee, depan cat kutuk aku, depan dee kutuk cat... nampak sangat dia tu otak sempit. nak ckp kitaorg otak sempit, hellow at least kitaorg tak pegi menyibuk hal org lain.... kow tu dasar kampung nak sibuk jaga tepi kain org...

dia tu sape nak kutuk or nak judge relationship org lain... engkau pun baru first time bercouple.... nak berlagak mcm kow dah kawen 50 thn... dah so expert in relationship... plus i think none of us ask ur opinion .... so tak payah bagi ur POINT OF VIEW

lagi satu sedar la diri tu skit..... jgn nak berlagak bagus la.... engkau tu rupe pun takde, harta tak yah ckp la, perangai pun mcm syial jer... so ape yg org nak pandang kat engkau..... sedar2 diri tu sikit... cermin skit muke kow sebelum nak sibuk2 hal org lain....






No comments: