Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 17, 2009

#23111-349 Tribute to MJ

walaupun cite ni dah basi...kita saje2 tulis nak puas kan hati sendiri.....korang percaya tak kalo kita ckp yg kita ni peminat MJ??? hua hua.. tak de la minat fanatik sgt pun... biase je...mayb because kita grow up dgr lagu2 dia... so terkejut la dgr berita tu....mcm org selalu ckp dah mati baru sibuk nak ingat......sana sini jual dvd,cd, poster, buku ape lagi??? original and tak ori pun berlambak.... huhuhuhu..so kalo korang rasa peminat yg fanatik beli la original k!!!!

mama, babe, and aunty pun terkena sindrom nie.. kat umah, kat kete lagu MJ je.... pening kita dgr.... ada org tu suke lagu MEN IN A MIRROR and YOU ARE NOT ALONE...... sape org tu???? babe la sape lagi???? sentiase k dlm kete dgr lagu tu.....huhuhuhu
                                                                                            
ni salah satu poster kita jumpe peminat dia buatkan....



No comments: