Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 13, 2009

#23111-341 cuppies For Sha ......

last Sunday is Sha 21st birthday.... kitaorg memang dah plan awal2 dah nak celebrate birthday sha.... mula2 melaka; then carey island and last2 buat kat kl jer... huhuhu ok la save budget ape.... so since plan nak buat kat carey island tu yg tempah cuppies team pirates..... i loike.... mcm biase tempah kat akak comelicious kita.......

friday tu g ambik cuppies.. letih kak g ambik cuppies kat kajang.... jauh betul... tapi tak pe demi kawan tersayang sanggup je.......kitaorg share duit untuk beli cuppies nie.... cute aite....untuuk birthday celebration akan diceritakan untuk next entry

nie lah cuppies tu 21 cup cakes sempena umur dia 21... muda lagi ko dik!

ni muke2 pirates yg sgt cute...

the box....

anak2 kapal.....

ni katy dgn remy.. haha

ni lah kapal dia(pandangan sisi)

pandangan depan

ni remy and deleilah...kiut k muke remy encem je.. dee pun comel giler wit flower n loves

 
ni plak yuyu and mint... mint ada misai dato k la.... hua hua.. yuyu comel giler with the hair...

ni kalina and hasif....i loike mine.. i ada heart gitu kat lips....

katy dgn jon ni mmg sehati sejiwa sorang ada parut lagi sorang pun ada.....heheheh

haha muke boy comel je sesuai dgn shaz.......

ni captain lanun dia SHA......

this are the cuppies


No comments: