Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 30, 2009

#23111-266 Madu tiga

adakah korang nampak ape yg kita nampak? miahahaha... kaki kita bengkak sebelah.....huhuhu.. tak tau nak sedih ke; nak nangis ke? tapi macam hapy pun ada ... cuz blh ambik EL ari selase... perghh.. gilo! kena sengat ari sabtu malam tapi mintak EL ari selasa.....hahahha

owh kita tak panjat mane2 pokok or pegi mane2 dusun dan kaco sarang lebah ni yek! baba kita spray racun kat sarang dia and malam tu berduyun2 lebah turun kat rumah nenek kita di kampung....  haish...... last week balik kampung dari hari jumaat hingga ke ahad.............ape kah motif aku cite tunggang terbalik nie? layan kan je... rasa2 tak nak baca sile tutup mata.....

ok mule2 baba kena sengat, pastu syapik, then kita and mangsa terakhir adalah mama........ tapi hanya kita dan mama je yg bengkak........baba and capik tak pun...... rilek je............. menci!


p/s: EL on tuesday sebab ada interview.......



No comments: