Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 24, 2009

#23111-262 OUT FOR NOW!!!

sorry guys


kalu blog kita tak berupdate minggu nie; ni last entry kita....

ni bukan bermaksud kita marah or majuk ..

cuma........................................

S O M E T I M E S
kita tak boleh lari dari kehidupan.

itulah yang kita rasa sekarang..

dan apa yang kita dijalani,
SELEBIHNYA.. -kita pendamkan saja-





1 comment:

criestz said...

xde sape mara kamo xupdate...

eh tapi kan ade sowg kakak tu suke sgt bace ape saje y ak tulis kt blog ak padehal tah pape je.. die slalu tnye bile nk boh entry baru ??

palotak die la..
ape die igt blog ak nie majalah ke ape nk kena sntiase update..

ak xpnh pon soh owg view blog ak apetah lg pkse diowg..

kalu nk tgk tu tgk n kasi komen xpe la tp smpai soh ak boh entry2 baru..

bg ak blog ak tu tmpat ak tulis n nk kongsi ngn kwn2 ak ape y ak rase or fikir..

so kalu ak xtulis tu ak xnk kongsi la..

ape la kn kn..

ku d mule da mrepek...