Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 24, 2009

#23111-259 LeLong

kita rasa semua tgh bz nak anta baju raya.. ke ada yg dah siap dah pun? hahahaha skrg kita tgk org tgh bz meniaga kuih raya k.......huhuhuhu.... so last tuesday saya pun pegi la hanta baju saya kat tailor.... actually this is the first guna tailor nie... harap2 la sedap k dia jahit... Sedap?? ala korang paham kan maksud kita?

                                  
kita buat dua baju kali nie... color green pokok pisang and light purple... ni actually dah setahun berperap kat umah... kita beli kain ni masa g bandung tahun lepas.... ahhahahhaa...

ni aunty ni duk bz ambik ukuran badan kita... tetibe kita rasa montot kita besar.. cuz aunty tulis 36... wah .. besar k... kita ingat cinonet je...... ke kita silap tgk.... hahahaha ape2 la........korang tgk betape tebal nya buku aunty tu....

aunty ni dari zaman saya sekolah lagi dia dah bukak kedai... dia very soft spoken.... baik je... hehhehe skrg dah tua dah wey tapi still larat menjahit..... dia ambik pun murah je kita buat kebya 2 pasang dlm 90 je dia charge... wah baiknya.... sayang aunty... ceh tetibe....





No comments: