Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 3, 2009

#23111-226 LALAT PERAMPAS PART II

ada sambungan kisah pompuan bodoh tu and the husband... i ingat dah abis... so semlam time balik keje with babe; si husband yg bodoh itu telah menghantar msg ke me; with the rudest msg ever; kalo baca mmg naik angin; and knowing me; kalo babe tak de kat sebelah mmg i dah balas dah msg tu; siap maki hamun lagi and might be benda ni akan jadi lebih besar.


tapi babe ckp jangan layan; biar kan je; dia nak berlakon ke ape;biar kan je; cuz dia sedang tipu diri dia sendiri; and i dpat pahala cuz org yg fitnah i; so i diam kan je; ingatkan dah diam dia dah stop.. rupenya tak; dia anta lagi msg! hamun giler babi punye.... masa ni i dah gelak; kesian dia marah sorang2... hua hua.. tak da sape layan drama swasta dia nie... why dont u and ur wife pegi berlakon drama... mesti famous cuz korang natural; u guys are like drama queen and king!!!!!!

lagi satu setakat ada kete and rumah sorang satu ada aku kesah ke??? mcm kow ckpla... BONGKAK nya berckp atas bumi tuhan nie!!! kalo setakat kete kancil and rumah kos rendah tu tak yah nak berlagak k!! and arie i know u well la!!! setakat kow ambik keta makpak kow and kow nak berlagak.... tak yah nak cite2 kat aku... skit pun aku tak heran....

FYI kow tu bekas aku je pun; kalo aku dah ludah; aku takkan jilat balik la!!!! so in ur dreams la... kau nak ckp aku ni terhegeh2 kat kow or tergile2 kat kau tu; mungkin kow tgh berkhayal kowt; cuz tak de makne nya aku nak kat kow setakat muke kow mcm tu; bg free pun aku tak nak la; setakat jadi pencacai blh la!!! dari dulu pun kow tu setakat tempat melepas kan bosan je... so sedar diri tu skit; pegi cermin muke tu dulu??? sape cari sape skrg nie???? sape yg msg sape? sape yg call sape?

BTW AKU SIMPAN SEMUA MSG KOW! AND WIFEY KALO RASA2 NAK BACA; FEEL FREE TO MEET ME.....


No comments: