Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 2, 2009

#23111-224 LALat Perampas

huhuhu.. idup ni kelakar la kan... tak tau nak ckp mcmne;nak tau nape kelakar... its regarding my ex bf...(hehehe babe i nak cite gak; i geram; ape2 pun i syg u tau.. hua hua gedik jap) tapi babe tak tau pasal case nie...

mcmni ada la sorang hamba ALLAh nie; Looser giler k! actually; his one of my ex bf; i tak tau dia dah kawin tau; kisah kitaorg dah lama abis; if not mistaken aroun 2007, tapi dia still la msg2; dok call; and sometimes if i malas nak layan i divert ke bf i;hahaha giler jahat.. tapi betul la; for me HONESTY IS THE BEST POLICY; i tak sorok ape2 pun dari bf i. bf i tu kira saksi la mamat ni mmg psycho.....

so mamat ni ada la a few times msg i; ckp dia still syg la ape la; dia tak suke gf dia skrg cuz his gf is a slut.. tu dia ckp k... bkn i..... for me biase la lelaki.. lembut gigi dari lidah... so i tak percaya 100%.......plus dia dah ada gf; and i bukan stock suke kaco bf org k....

then today the bini msg me; menyamar jadi my ex bf la.....konon2 nak perangkap i la; tapi disebabkan i terlalu kenal cara my ex anta msg; so i tau yg anta tu bkn ex i..... then mula la perang;

the wife takut giler i ni rampas his husband; siap ckp i ni tak laku; bohsia la ape la; hahaha giler lawak. mula2 the msg was ok until i dpat kantoi kan dia yg dia tu bkn ex i tapi his wife/gf... masa tu mula la dia cuak... hahaha siap maki hamun i....

i ckp dgn dia i tak kaco husband dia pun; and i dont know that he already married.... dia ckp dia ada gf tu je.. plus dia ckp gf dia ada laki lain... so bkn masalah i la kowt... and i tak nak campur hal rumah tangga org nie..
dia blh ckp i ni tak laku; pastu i ni buat fitnah; i ni bohsia la ape la..... pergh... saje nak membangkitkan kemarahan i.. siap ckp i ni bodoh dlm sejuta kali kowt.... ape lagi fire time la....

ermm kow dah rasa kan mulut berapi aku nie.... so tak yah nak ckp byk... im not a bf stealer of husband stealer...
i loves my babe so much; yup mmg kami tak kawin lagi... mungkin jodoh kami bkn skrg; and tak seawal kamu; tapi untuk kamu ckp saya ni tak laku agak kureng ajar! pandai ckp isu agama tadi; dah nama pun jodoh; boleh ke aku rancang aku nak kawin dgn sape or kawin bile; setengah org kawin awal; setengah org kawin lambat; nama pun jodoh; so sape yg bodoh skrg nie?
setakat kawin je dah bukti diri kow laku? ceteknya minda... orang kawin untuk selama2 nya bkn nak kawin bercerai; just to show me yg kow tu laku sebab ko dah kawin is tak munasabah... ko yg bongkak ke aku yg bongkak................

pasal ko ckp ko bahagia.. bagus la.. aku pun doakan kow bahagia..... kalo kow trust sgt husband kow nape kow takut sgt dia ada gul lain.... kalo ko ckp aku ni pembawa fitnah; sgt la tak benar cuz aku ada segala bukti or msg yg husband ko anta kat aku........... so tak ya nak ckp aku ni pembawa fitnah ke ape ke...cuz aku tak kan ckp something yg tak pasti or aku tak tau fakta...

actually nak kata i marah pun tak ; nak kata i sedih pun tak; tapi i kelakar.... nak tau ada gak la makhluk2 tuhan yg risau aku ni berpotensi nak rampas husband diaorg.. aku ni bkn cun pun mcm fasha sandha ke fazura ke... kalo hawt mcm diaorg tu tak pe la ko nak risau....

im just a normal girl yg in loves with my babe................ mua hahahaha

No comments: