Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 12, 2017

DUGRO EVENT AT ONE UTAMA

salam semua

                                                 
ok lepas dah makan kyochon tu kitaorg jalan2 kat OU before balik, kebetulan ada event dugro kat situ.... Damia excited nak main.. so ok la adik pun diam je blh la main kejap... Rupe-rupenya kena collect 3 stamps utk dapat family photo....


ok first game nie fishing game... ala game masa kecik2 dulu.. tangkap ikan pakai magnet... hahaha Damia di bantu babah kena tangkap 3 ekor ikan utk dapat stamp.... of course la dia berjaya walaupun dia pegng pancing tu agak tak stabil... mgkn berat kot...

second game main susun alphabet using stick.. yang lebih banyk jatuh dari lekat maklum la tinggi kot benda tu... nasib babah dia willing nak tolong...

Game yang ketiga game dekat skrin.. yang nie tak pasti game ape tapi nampak la dia tekan2... hahah tau2 dapt stamp ke 3...

and this is our family photo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mia yang pakai spec besar tu..








No comments: