Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 7, 2017

DINNER AT KYOCHON

Hi dolls



since weekend saje je la bawak semua g OU kekonon nak makan kyochon (makanan korea).. asyik tengok orang post kat insta je...




so gigih la google cari restaurant dia.. sebelum tu siap google recommend menu n price dia.. nie kena google siap2, sebab ada anak kecik leceh.. so sampai sana tau dah nak makan ape... siap tulis chicken like you've never had before.. 

so kitaorg pun order 12pcs drummet n wing pepper n soy mix, kimchi fried rice with egg and chicken fried rice with egg, dia sekali set air, salad n sup.... kimchi friend rice dia sangat sedap and ayam tu kalo ambik pepper mmg yummy rasa tak cukup plak... mmg recommend ambik pepper bagi pengemar pedas hheehe tak pe next time datang lagi...

untuk NDQ order kan dia bubur and ice lemon tea... sedap jugak bubur dia... tapi macam biasa babah dia yang tolong abis kan bubur.. hahahhaa sebab NDQ bukan makan banyak pun...


 kalo makan ayam nie dia bagi plastic gloves ... so tangan takde la kotor,,, dia sekali dengan wet tissue..


budak nie sibuk nak main mainan dia dari makan... overalls kalina bg 4/5 bintang.. wah.. harga pun not bad total semalam makan dalam RM77.00 








No comments: