Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 22, 2013

Runningman

Assalamualaikum semua

ok to be honest, kalina bukan la peminat KPOP nie.. tapi sejak berpantang kat rumah mama nie, my two little sister memang minat Kpop and tengah gile tengok rancangan Runningman.. dan akhirnya tewas jugak dengan penangan Kpop nie....




tapi tak de la minat nyanyian dorang, more tu drama series and runningman nie.... ok dalam running man nie memang minat giler kat Lee Kwang Soo cause he's so funny... hahahaha expresi muke dia dan gaya dia memang kelakar.... 



selain dia minat jugak Kim jong Kook, sebab dia macho, handsome and kuat... hahahha boleh???

tak caya kwang soo tu kelakar tengok pic nie...





No comments: