Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 8, 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 2013

HEY DOLLS

Jom update persiapan raya setakat ni?
itu pun kalau ada.

baju raya :
warna? grey
(i) yours truly punya mama dah beli masa kat Vietnam... senang cite...
(ii) suami punya alhamdulillah siap di beli kat jalan TAR....

kuih raya :
tak beli pun... buat dua jenis semua letak kat umah mama sebabnya tengah sarat mcm nie takde daya nak kemas umah sendiri.....

duit raya :
alhamdulillah. sudah selesai,,, tunggu  masa je nak salam2...

kad raya :
tahun ni dapat dua.... selebihnya FB, sms DLL....

iklan raya : biasa2 je. petronas punya pun. panjang bebenor. ok ok je

apa lagi?
haha
itu je la kan yang paling essential.
tahun ni insyaAllah beraya di Melaka. memang tiap2 tahun mcm tu perjanjian dia...


so marilah kita habiskan baki ramadhan ni dengan penghayatan paling tinggi.
insyaAllah, segala kebaikan akan dibalas olehNya.
Amin. saya doakan keselamatan dan kesihatan semua orang sepanjang tempoh perayaan ni.
hati-hati di jalan raya.jangan makan sampai sakit perut. walaupun 'setahun hanya sekali' 
:)

Saya dan suami ingin memohon maaf kalo ada salah dan silap harap dimaafkan... selamat hari raya semua.....



Ramadhan bakal beransur pergi,
Syawal menjelma di aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun jari,
memohon dimaaf kekhilafan diri,
Salam Aidilfitri, maaf zahir batin






No comments: