Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 6, 2013

iftar at Tanjung BBQ & seafood

hey dolls

rasanya tak lengkap kalo tak berbuka puasa dengan besties aku nie.... mak buyung yg tak puasa tetap semangat nak buke puasa bersama2.... mula2 plan nak berbuka di nandos, pastu tukar le chetau de puah tapi dah tutup plak and then mengagau cari tempat hari sabtu tu.... 

sara and zura la g cari tempat sebab teringin nak makan steamboat n grill.... sampai ke ampang waterfront carinya..... hahahaha bagus betul...nasib baik ada tempat lagi sebab most of the place dah fully booked kan...

kitaorg makan kat tanjung BBQ and seafood, murah jugak la RM59.00 for 2 pax excluded air.. memang sedap.... and berbaloi2 la.. we did have fun and perut masing2 tak yah cakap la... huh! kenyang like a boss ok..

lepas makan tu kitarog pegi ke the store sale kat ampang . saje je jalan2 tengok2 tempat tu.....




No comments: