Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 9, 2013

Sample kad kahwin & Penanda Arah

hi dolls

ni contoh kad kawin kitaorg, mula2 dah pegi expo pengantin and dah choose kononnya nak buat ala2 cheque book siap bayar deposit lagi. tapi biase la bile budget dah lari, terpaksa guna alternatif lain....  so design sendiri and hantar pegi printing.... murah je satu card baru 50 sen siap color and total 900 quantity.  so ok la puas hati simple je... sebab org bukan simpan pun... last2 diaorg buang jugak kan? so nak buat ape mahal2...


ni bahagian luar dia......



nie bahagian dalam dia
untuk penanda arah, i guna design yang sama, print and laminate kat opis je... FOC..



kita org pegi print dekat jalan pasar, banyak kedai printing kat situ,  so pandai2 la survey and decide... 

kitaorg siap tempah banner lagi kat situ 2.. tu nanti i cite..




No comments: