Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 22, 2012

Paper Lantern murah, Petaling Street


Hi dolls














mama plan nak buat garden wedding.... and busu bagi idea beli paper lantern nie... actually i jumpe dia kat nilai 3 tapi mahal la dekat sana ... and then i google and found out  tentang paper lantern di Petaling Street.

Setelah saya membaca review rakan blogger tentang paper
lantern saya decide untuk membeli paper lantern di Petaling Street,
kebetulan saya mempunyai urusan di Kuala Lumpur .

Saya membelinya di Kedai Basket Shop. Murah tahu.

Kalau 12 inchi (30cm) tu harga dalam RM. 4.00,
Kalau 14 inch harga dalam RM 4.50, sayugia diingatkan
harga tersebut tidaklah tetap, semakin banyak anda beli,
semakin murah la anda dapat :).

 

contoh paper lantern di dalam kedai basket shop
 bermacam - macam saiz dan warna ada
 paper lantern kecil. saya beli sepuluh yang ini. cute.
 cute. jatuh cinta lagi. hehehe


Bagi yang hendak ke sana, anda perasan tak pintu gerbang besar
tulis 'Petaling Street' tu kan. Okeh anda jalan masuk sampai hujung tahu,

then anda belok kanan.. terus je jalan anda akan nampak Supermarket UO,

Perkataan UO tu besar, dan di bawahnya anda nampak MC Donald.
Okey, kat situ stop, baca signboard jalan tu tertulis 'Jalan Panggung'.
Anda belok ke kiri (masuk Jalan Panggung tu la :p ).. dan jalan terus
Dekat jalan tu la terletak Kedai Basket Shop seperti gambar di bawah.

 kalau dari tepi memang tak nampak sangat, tapi bidai ni
boleh nampak dah dari tepi yea :)


No comments: