Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 21, 2012

DIY IKEA BOTTLE

hey dolls

konon- konon la terror nak buat ikea bottle... memang tak la... beli dah siap je..  yang nie i beli dekat Nilai 3 .. satu botol RM 0.60 je.... so beli la banyak sampai penuh bonet kete myvi hadik tu.... 

okey lepas tu korang beli je reben, and small flower.. untuk di lekat kan dekat cover bottle ikea tu... actually ada macam2 design la... some people letak reben je.. ada org letak foil paper... ikut taste masing2 la kan... as for me... memang nie design yg i nak...

then jangan lupe beli glue elektrik tu... then u just glue je.. easy right... kalo org tak nak buat keje remeh temeh nie ada yg dah siap dah.. beli ready made je... as for me, i nak la rasa buat sendiri... hasil keje tangan i... baru siap 25 bottle.... nasib budak tecik pun tolong sekali buat so dia pun dah siap 25 bottle.. ada beratus lagi nak kena mengadap...

sayang budak tecik sebab sanggup menghadapi kerenah sy yg serba serbi nak perfect