Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, August 13, 2011

BFF DAY OUT PART 3



hey dolls


ok lepas karaoke tu kitaorg g tengok wayang. cite transformers... then abis time tu dah nak maghrib. so kitaorg decide g early dinner kat bubba gump....




kebetulan mamat yg ambik order tu sangat ensem. hehehe me and sara dah usha dulu dari kat toilet lagi.. kalo korang tak caya tahap handsome nya mamat tu.. korang tgk pic kat ats, dia yg tolong ambikkan.. muke me dah blushing giler time tu.. hahahahaha poyo


nie adalah some foods and drink yg kitaorg order.. mmg sedap tapi muak sebab nya seafood mix with cheese ka.. semua tak abis kecuasli onion ring dia... sangat unik.. dia serve onion ring tu macam ada satu games budak2 tu.. x ingat la ape nama dia...




so entry nie berakhir dengan muke my bff ok..muahx










No comments: