Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, August 14, 2011

ABG L ANG WEDDING

hey dolls


ok next trip me and zura nak g temerloh. abg bdk tecik kawin..... hahaahah semua dah kawin ... bile turn bdk tecik plak? kui kui kui.. sara patut ikut tapi dia g indon.. biase la sokmo berjalan pompuan tu...


kitaorg bertolak awal pagi dari sini... singgah rnr genting sempah nak breakfast.. lapo... kitaorg bertolak awal sebab si zura nie nak g pekan sari.... ada benda yg dia nak beli....


so lepas dah makan kitaorg pun terus zass g temerloh.. sampai je terus g pekan sari.. mak aih pasar rupanya pekan sari tu. ingatkan ape la..  so zura beli ape yg dia nak  and off to bdk tecik house


kitaorg sampai je then lepak kat dalam umah then makan, masa makan tu pengantin berarak..... hehehheheh diaorg tak sanding pun. congrats abg lang!


mamat nie org kuat time majlis... hhahhaha buat air.. tapi sumpah mmg sedap air dia... sejuk giler... i loike... so kalo dak tecik kawin sape nak buat air?


ni plak sugar glider kawan budak tecik... comel kan... me loike nak beli tapi takde masa la nak jaga... dengan kehidupan me yg serba bz nie... cewah bz la sgt


nie hand bag kami.... sama ok


















No comments: