Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, July 10, 2011

secret 2

hey dolls


hari tu kitaorg g dating kat jj bukit tinggi... plan nak tgk transformers sekali tu mcm biase fully booked.... so decide makan2 je la.... masa jalan2 tu me terbeli... ok TER ... hahhaha klip rambut.. 3 RM10 je.. murah kan.... dah la lawa.. siap ada bling2 lagi...


since budak tecik nak makan cake, so kitaorg g makan kat secret receipe... me teringin nak tray rosma dgn khai punye masakan tu.... so order la... sementara order tu kitaorg mcm biase snappy dulu


owh lupe nak ckp mamat nie dah pakai blackberry.. hahahahha bangga seyh.. cian dia 2bulan dia kumpul duit gaji nak beli blackberry dia.. tapi bukan 1 ok ...


kitaorg beli dua... hahahhaha me mmg tamak...sekarang ada 2 bb. mula2 kitaorg plan nak beli bold 2.. sekali stock takde .. sedih ok... :(


mula2 budak tecik order cake dia.. hahahha macam biase me yg belasah lebih.... nie favorite cake dia... hahahahha kalo datang sni mesti makan cake nie..... pastu suruh org snap gambar set makanan dia... hahahah me pun sabotage la.. ambik muke dia half je... hahahahah tak ikhlas langsung


hah pastu pakse dia ambik gambar me plak......hehehhehehe




owh lupe nak cakap... lawa tak rantai nie... lawa kan? me loike sgt!


nie menu wajib dak tecik.. mesti spaghetti meatballs.. tapi serius meatballs dia sgt sedap ok!


nie plak me punye.. tak sedap! hahahhahaha menyesal order


















No comments: