Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 28, 2011

port dickson buggy & ATV part IV

Hey dolls


next and the last ride is go kart.. wee tapi yang jauh skit la kena jalan kat depan tiara beach resort...... luas giler tempat dia.... yang kat atas nie gambar trek dia.... dia ada dua jenis go kart .. satu yg biase korang tengok tu la.. sorang seater... lagi satu 2 seater ada org kat belakang ... sesuai untuk orang yang ada anak....


masa nie kitaorg berempat main, ina balik kl dia kena study.... so before start dia bagi alas utk rambut, sebab pakai helmet kan.. takut la ada ape2 nanti naik kat rambut2 weolls yg gorjes nie... hahahahhaha berangan


pastu off we go, of course go kart bdk tecik paling laju... ntah pape keje dia kejar org lain ptg2.... hahahaha  tapi mula3 start dah terbabas... kui kui kui....


sebab dia paling laju dia sempat la snap gmbr kitaorg... hahahaha me of course second place... kalo aku last sia2 kena bahan dgn budak tecik


pastu sara plak .. tauke kedai kena la relaks2... jalan chill je bawak atv...hahahahhaha 


last sekali of course kak long kawasan.. hahahah memastikan anak2 dia selamat sampai...wee~~~




ni harga dia kalo korang nak saje try go kart kat pd....














No comments: