Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 1, 2011

canon ixus

hey dolls


semalam plan nak teman dak tecik potong rambut tapi byk kedai dah tutup. so tak jadi, so kitaorg g survey camera... hehehehehe mula2 plan nak beli dslr tapi dak tecik tak bagi dia kata membazir sebab bukan pakai selalu pun... bile pkir2 balik betul jugak cakap dia... hehehehe


so we decide beli digital cam je... survey2 last2 i choose canon ixus . dak tecik suruh ambik color pink sebab dia kata sesuai dgn me yg gegurl nie.. kui kui kui... casing dia pun pink gak...


and i'm so happy.. lepas nie byk la photo2 yg korang akn tgk k.. :)







No comments: