Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 25, 2011

senjakala

hey dolls


last weekend, me n dak tecik g tgk wayang, tak tau nak tgk cite ape, so kitaorg tgk cite senjakala.... sumpah aku tak paham cite nie... bukan tak paham sebab complicated sgt tapi sebab mcmne Ahmad idham blh produce cite sampah mcmnie.. sorry to say la kan

pelakon semua dah best, tapi byk kelemahan la.... haish serius rasa rugi g tgk cite nie... huhuhu budak kecik siap blh gelak2 lagi.. pastu panggung kosong, yg ada pun  berapa kerat je.. tu pun semua duk bising2 sebab dah bosan kowt...

cite nie mengisahkan tentang saka.. kalo korang rasa bosan n tak tau nak buat ape g la tgk cite nie.. serius mcm !$@#@%#@^.. geram aku huhuhu







No comments: