Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, March 12, 2011

fatty crab

Hey dolls


sedap kan gmbar ketam tu? miahahahahhaa time nie aku teringin sgt nak makan kat fatty crab, so ape lagi dak tecik, sara n zura la duk meneman.. masa nie dak tecik turun kl. dia ada interview kat subang... guess what??? dia dpat job tu.. and now he's staying at shah alam.. yeay me!


tengok la muke aku dgn dak tecik giler kelaparan....tu tgh tgg side2 menu yg tak datang2 lagi... air dah separuh dah teguk.. miahahahha.... after kekenyangan kitaorg gi chill kat bangsar.. lepak kat luar bar..... hurm


aku nie pantang skit g tempat2 mcm nie dgn boyfie sebab korang tau je la byk je protokol kena ikut.. hahahaha menyampah... aku g cari tempat dgn sara pun jadi issue... tapi tak pe... wat bodo saje.. ;p





No comments: