Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 1, 2010

#23111-486 Ngangkung

hey dolls


last weekend me n dak tecik g tgk ngangkung! hahahah aku duk beria merengek nak tgk ngankung cuz byk sgt review ckp cite nie best! biar la org nak ckp diaorg tak tgk cite  melayu ke ape ker.. aku tetap tgk... im not like certain people.. melayu mudah lupe kan? hahaha opss

pelakon dia not bad gak, ada angah raja lawak, aizat (tak sure nama dia) and of course shaeizy sam..... cite nie mmg banyak pengajaran ok walaupun byk scene kelakar.. mmg sakit2 perut ar gelak tgk cite nie... hantu dia pun super cool je

muke sam dlm cite nie sgt serius ok.. maklum la bwk watak bapak kan? tapi muke serius dia pun nak tergelak gak tgk.. dgn idung dia kembang kempis... hahahahha lan pet pet pun kelakar gak..... putri mardiana pun sgt best! hahahahahha.... so ape2 pun korang g la tgk k! tak rugi punye




1 comment:

Anonymous said...

Ini adalah pertama kalinya saya saya kunjungi di sini. Saya menemukan banyak hal menarik di blog Anda terutama pembahasannya. Dari ton komentar pada artikel Anda, saya kira saya bukan satu-satunya memiliki semua kenikmatan di sini! terus bekerja dengan baik.