Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, November 27, 2010

#23111-482 skyline




hey dolls


last weekend, bdk tecik turun kl...sebenarnya nak ikutkan tiap2 minggu dia turun kl. hehehehe  so before tunggu bas dia kul 11.15 tu kitaorg g tgk movie skyline... actually aku mmg tak nak tgk cite nie cuz i had read a few review yg ckp cite nie agak bodoh.. tapi sebab dah tak de cite lain so terpakse ar tgk! 


serius tak paham ape motif cite nie dibuat... walaupun teknik2 yg di gunakan agak canggih tapi jalan cite dia sgt la bodoh and tak blh terima akal langsung... semua nya macam tetibe je...


agak confused disitu.. so for those yg terasa nak tgk cite nie.. hentikan je lah niat tu.. better u g upload tak rugi duit




No comments: