Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 18, 2010

#23111-479 Genting

hey dolls
hari tu buat keje gile dgn sara and zura, mula2 plan makan secret receipe kat gombak, then plan nak g tgk wayang.... tetibe otw jalan tu sara ckp jom naik genting... dengan pantas kitaorg setuju!


dengan tak berbekalkan sweater, dgn pakai wedgesnya.. haish redha je lah naik genting....mmg kitaorg plan nak naik tapi byk halangan.. tetibe je rasa nak g... saje nak tenangkan fikiran yg kusut nie... :P




lama gak ambik angin kat genting tu.. tangan sampai dah tak rasa ar... tapi best.. angin dia bertiup... pergh! arghhh i wish i can be like the wind.... pergi mcm tu je... datang bile perlu... kan senang.. org tak payah tgk kita pun... kan? :)


then lepas tu kitaorg wat keje giler.. ambik kon polis... si sara takut2 plak nak ambik.. aku tukar dgn sara jadi driver plak.. so sara turun ambik kon polis.... hahahaha giler ok.. kon tu ada kat umah sara! hahahahhaha then kitaorg lepak starbucks jap sebelum turun.... zura n sara duk cabar aku suruh ngorat abg polis tu cuz nak parking depan starbuck tu jugak... hahahah fine! aku berjaya buat dgn gaya yg tergedik2 ok! hahahhaha sangat fun and sgt enjoy malam tu 




No comments: