Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, October 23, 2010

#23111-465 Ady Putra

hey dolls


kenal tak mamat encem nie.. haahahha... drooling jap................. ady putra pelakon dari singapore.... first time tgk dia kat tv3 cite mya zara, tapi masa tu watak dia jahat.. tapi lakonan dia mmg superb la..... dah la masa tu dia ala2  botak! suke betul tgk dia time tu! hawt






pastu banyak jugak drama dia berlakon.. suara dia.. argh.. bagi la watak ape pun confirm dia akan bawak dgn terbaik punye! hahahah gile promote! :P


saje je cite pasal dia cuz nak bg tau korang.. im in loves with him! hahahaha! handsome kan dia?












No comments: